Η SPARTA παρέχει παρεμβάσεις σε μικρά παιδιά που έχουν διαγνωστεί με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Χρησιμοποιώντας την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA) και άλλες θεραπείες, έχουμε δει τεράστιες βελτιώσεις στα προς το ζην των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

Το πάθος της SPARTA καθοδηγείται από έναν συνδυασμό αγάπης για θετική αλλαγή συμπεριφοράς μέσω της επιστημονικής έρευνας. Ήταν ο πυρήνας του ποιοι είμαστε και τι μας καθοδήγησε στις θεραπευτικές συνεδρίες με τους μαθητές μας.

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αναδιαμορφώσουμε τη ζωή της κοινότητας μας με ΔΑΦ μέσω της ευαισθητοποίησης, της εκπαίδευσης και της κατάρτισης παρέχοντας την υψηλότερη και ενημερωμένη ποιότητα θεραπείας που διατίθεται στον κλάδο χωρίς κόστος για την οικογένεια του παιδιού. Υπάρχουν πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες και πολλά παιδιά μένουν έξω. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες από αυτές τις υποεξυπηρετούμενες τοποθεσίες. Μέσω των γενναιόδωρων δωρεών σας και με επιχορηγήσεις από οργανισμούς όπως το Arch-bishop Iakovos Leadership 100 Fund, η SPARTA μπορεί να συνεχίσει την αποστολή της.

Θεραπευτική αγωγή

Εφαρμόζουμε θεραπεία ABA, καθώς και άλλες θεραπείες σε μαθητές μας με διάγνωση αυτισμού που ζουν σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Εκπαίδευση

Παρέχουμε εκπαίδευση γονέων στο σπίτι μέσω εμπειρικά υποστηριζόμενων παρεμβάσεων συμπεριφοράς στο ABA.

Ερευνα

Διεξάγουμε και δημοσιεύουμε έρευνα για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών ABA και της εκπαίδευσης γονέων με τον αμερικανικό και τον ελληνικό πληθυσμό.

EN