Η Ακαδημία Έρευνας και Εκπαίδευσης για τον Αυτισμό του St. Paul (SPARTA) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c)3 που στοχεύει στη διεξαγωγή έρευνας και στην παροχή εμπειρικά υποστηριζόμενων θεραπειών στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA) σε παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) στο σχολείο. στην κλινική μας και στο σπίτι με το προσωπικό μας ή τους γονείς των μελών της οικογένειας του παιδιού. Οι μαθητές μας μπορεί να υποφέρουν από πιο σοβαρές μορφές Αυτισμού, μερικές από τις οποίες είναι μη λεκτικές. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες υποστηριζόμενες θεραπείες για να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια πιο ικανοποιητική και ανεξάρτητη ζωή, καθώς και να παρέχουμε πόρους για τις οικογένειές τους.

Η SPARTA εξυπηρετεί παιδιά διαφόρων ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων νηπίων και μαθητών σχολικής ηλικίας, καθώς και εφήβους και νεαρούς ενήλικες με ΔΑΦ ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες που μπορεί να παρουσιάζουν σοβαρές καθυστερήσεις στη γνωστική τους λειτουργία, στις δεξιότητες ομιλίας/γλώσσας και επικοινωνίας, κοινωνικο-συναισθηματικής λειτουργίας , κινητικές ικανότητες και δεξιότητες αυτοβοήθειας/προσαρμοστική λειτουργία.

page 5 sparta in hom 8Hykn

Η SPARTA χρησιμοποιεί εκπαιδευτικές μεθόδους στο ABA, όπως η διακριτική διδασκαλία, η εκπαίδευση γενικευμένης μίμησης, η ηχητική/φωνητική εκπαίδευση, η εκπαίδευση κατά διάκριση/πολλαπλή υποδειγματική εκπαίδευση, η περιστασιακή διδασκαλία και η διδασκαλία στο φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον, εφαρμόζουμε εξατομικευμένα συστήματα παρακίνησης (π.χ. οπτικός πίνακας επιλογών, οικονομία συμβολαίων, φωτογραφικό/γραπτό πρόγραμμα δραστηριοτήτων) σε πολλαπλές μάθηση όπως αναφέρθηκε.

Η ομάδα μας είναι γεμάτη από ενθουσιώδεις ερευνητές και θεραπευτές που αφιερώνουν τη ζωή τους στους μαθητές τους.

page 8 therapists

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας: sparta-autism.org

page 4 sparta therap IOJSq
EN